SUSANA RODRÍGUEZ I MARC QUÍLEZ «CAL SEGUIR DONANT VISIBILITAT AL PÀDEL EN CADIRA DE RODES»

SUSANA RODRÍGUEZ I MARC QUÍLEZ «CAL SEGUIR DONANT VISIBILITAT AL PÀDEL EN CADIRA DE RODES»

Marc Quílez i Susana Rodríguez han exposat la seva satisfacció per la visibilitat que poc a poc va adquirint el pàdel en cadira de rodes. Així ho han manifestat en el cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) i que aquesta setmana ha comptat amb ells com a protagonistes.

MARC QUÍLEZ i SUSANA RODRÍGUEZMarc Quílez, entrenador de pàdel en cadira de rodes al Padelarium Gavà ha explicat de primera mà el que suposa per ell ser partícip «la veritat és que quan m’ho van proposar va ser tota una responsabilitat. Vaig haver de fer una immersió ràpida en qüestions de reglament de pàdel en cadira de rodes i conèixer les seves particularitats». Quílez, nº6 del Circuit Català Absolut masculí, ha destacat la gran feina que es fa al Padelarium Gavà -premiat a la I Gala del Pàdel Català- amb el pàdel en cadira de rodes «la directora Laura Corominas, l’Ismael Ferro que és el coordinador esportiu del club, com tot l’equip humà estem molt il·lusionats i ens contagiem de les iniciatives que ens traslladen la Susana i la Mònica. Són dos puntals del pàdel en cadira de rodes».

Per la seva part, Susana Rodríguez, jugadora federada de pàdel en cadira de rodes ha subratllat que «per la societat i per nosaltres és important donar visibilitat al pàdel en cadira de rodes i al pàdel inclusiu. Fins fa cinc anys no havia agafat una pala de pàdel. Gràcies a uns amics vaig començar i mira la que estem liant que ja hem creat l’Escola d’Iniciació i perfeccionamet de pàdel en cadira!» somriu Rodríguez. La nº6 del Circuit Nacional ha destacat la implicació de la Federació Catalana de Pàdel «hi ha molt bon feeling amb la FCdP i des del primer moment que el president, Pere Hernàndez, ens va dir que ens havien d’ajudar, les paraules es van convertir en fets».

Finalment i tot i que de moment la temporada es troba aturada pel decret d’alarma establert pel coronavirus, Marc Quílez i Susana Rodríguez viuen l’actualitat del que està passant amb molta responsabilitat i recordant que «#ElPàdelCatalàEsQuedaACasa».