DOBLET I ASCENS PER LA SELECCIÓ CATALANA DE MENORS

La Selecció Catalana ha arrodonit un cap de setmana triomfal en la 18ª edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Menors. El combinat català ha guanyat les dues finals -en categoria masculina i femenina- aconseguint així l’ascens a 1ª categoria, en la prova disputada a a la localitat malaguenya de Mijas.

En el quadre masculí la Selecció Catalana s’ha imposat a Galicia en el debut per 3-0; en semifinals a Cantabria per idèntic resultat, adjudicant-se la final davant de la Selecció de la Comunitat Valenciana per 2-1. En noies, les jugadores catalanes han guanyat en quarts de final 3-0 a la Selecció de la Federació Basca, posteriorment en semifinals han doblegat 3-0 a Cantabria, i en la final un nou 3-0 ha donat el triomf a Catalunya davant de la Selecció de la Comunitat Valenciana.

El seleccionador català de menors, Raül Iñiguez, «la veritat és que ha anat genial, hem aconseguit l’objectiu de l’ascens i hem quedat campions. Estem molt contents i hem vist molt de nivell en tots els jugadors i jugadores, han tingut una actitud impecable tant dins com fora de la pista i tots i totes hi ha participat». El màxim responsable de la selecció ha volgut incidir que «Catalunya ja està on es mereix, que és a primera i l’any vinent lluitarem per aconseguir ser campions d’Espanya, hi ha un projecte ambiciós». Finalment Iñiguez ha posat en valor la feina de tot el quadre tècnic de la selecció, amb Laia Bonilla com a sotscapitana, Quim Oriols com a preparador físic i l’Oriol Moyes com a tècnic.

VÍDEO DIA 1

VÍDEO DIA 2

VÍDEO DIA 3

VÍDEO RESUM CAMPIONAT