DIADA DEL PÀDEL LLEIDATÀ AQUEST DISSABTE AL CLUB TENNIS LLEIDA

Demà dissabte a les 21:30h el Club Tennis Lleida aplegarà a gairebé més d’un centenar d’assistents de tot el pàdel de la demarcació. La ‘Diada del Pàdel Lleidatà’ congregarà a una nutrida representació en la festa del pàdel lleidatà. Durant la Diada s’entregaran els trofeus de la Lliga Catalana 2019, a més d’altres sorpreses que es produiran durant la vetllada.

Prèviament a les 19:30h es portarà a terme la reunió de clubs de Lleida on s’exposarà tot allò relacionat amb la Lliga Catalana 2020 i les novetats del Circuit Català que ha començat aquest any.

El sopar de la ‘Diada del Pàdel Lleidatà’ comptarà amb la presència de Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP); de Daniel Vives, vicepresident primer de la FCP; de Francesc Xavier Esteban, delegat de la FCP a Lleida; de Joan Segura, representant territorial per l’Esport de la Generalitat a Lleida; de Paco Cerdà, Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Lleida i diputat de govern de la Diputació de Lleida; de Sergio González, regidor d’esports i activitat física de l’Ajuntament de Lleida i de  José Luis Solans, president del Club Tennis Lleida.

 

IMG_2388