DIADA DE LLEIDA 2014

La Diada del Pàdel de Lleida 2014 ha tancat un any intens pel que fa a la pràctica d’aquest esport a les comarques lleidatanes. Una quarantena de persones entre autoritats, jugadors i jugadores, entrenadors i representants d’entitats s’han aplegat al Sicoris Club per celebrar aquesta trobada. Un esdeveniment que ha servit per fer entrega dels trofeus de la Lliga Catalana de Lleida 2014 i del Màster Provincial. Pel que fa a la Lliga, en 2ª femenina l’equip guanyador ha estat Olimpia Esport, mentre que a 1ª el títol ha estat pel Club Natació Lleida ‘A’. En nois, en 2ª el conjunt vencedor ha estat el Pàdel Indoor ‘B’, mentre que a 1ª el CT Lleida ‘A’ és el campió.

Pel que fa al Master Provincial de Lleida, les corones de campiones femenines han estat per Imma Armero i Yasmine Aboufaraj, que han derrotat en la final a Laia Bonilla i Marina López. En categoria masculina la parella integrada per Jaume Tarradellas i Kike Huelin s’han imposat a Alberto Ramírez i Alberto Modol.

La Diada del Pàdel de Lleida ha comptat amb un gran nombre d’autoritats. Per part de l’Ajuntament, el Sr. Txema Alonso com a regidor d’esports ha assistit a l’acte. De part de la Federació Catalana de Pàdel, el president Sr. Pere Hernàndez, acompanyat del Sr. Daniel Vives, vicepresident de l’òrgan federatiu, i del Sr. F.Xavier Esteban, delegat de la Federació a les comarques de Lleida hi han estat presents. Com a amfitrió, el Sr. Eduard Abella, president del Sicoris Club. Una magnífica vetllada en que els assistents han gaudit d’una nit on el pàdel lleidatà ha estat protagonista.
diada lleida 2015 pala

diada lleida 2015