DANI DOCAMPO, ELIA PONS I ANDREA RIPOLLÈS «VOLEM TORNAR A COMPETIR!»

 

Dani Docampo, número 1 en categoria aleví masculí, i Elia Pons i Andrea Ripollès, les número 1 aleví femení han coincidit en que pel pròxim any «volem tornar a competir en el Circuit de Menors ASICS». Tots tres han explicat que aquests dies de vacances aprofiten també per descansar, desconnectar de l’escola i disfrutar del seu esport preferit.

Dani Docampo és el número 1 del rànquing aleví masculí, fita que ha aconseguit defensar després d’haver-ho aconseguit també l’any passat. El jugador barceloní explica que «de cara al 2021 espero poder competir molt més a pàdel. D’un any a un altre la diferència ha estat molt gran per tota la situació atípica que ens ha tocat viure».  

 

Per la seva part la Andrea Ripollès i Elia Pons són les número 1 del rànquing aleví femení. Pons ha afirmat que «em fa molta il·lusió haver acabat com a primera juntament amb l’Andrea. És una satisfacció personal. També em quedo amb el Campionat de Catalunya per Equips de Menors que vam guanyar amb el SIESPORTS a Hospitalet de l’Infant. Va ser molt maco!». Per la seva part Andrea Ripollès ha exposat que «em fa molt feliç acabar com a número 1. Ara bé, espero com els meus companys i companyes poder gaudir més del 2021»

 

La pròxima setmana farem referència a una categoria no competitiva de la FCP, la benjamí. Entrevistarem dimarts dia 29 de desembre a les 12h a Biel Vilaseca, i dimecres 30 de desembre a la mateixa hora a Eva Vázquez.