SANDRA BELLVER I EL DOCTOR ÀNGEL BIGAS FAN UNA CRIDA A LA RESPONSABILITAT

Sandra Bellver i el doctor Àngel Bigas asseguren que la responsabilitat social és clau per poder derrotar el coronavirus i aconseguir així que la pràctica esportiva pugui tornar amb una mínima normalitat. Així ho han manifestat en el cicle d’entrevistes que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP) i que aquesta setmana ha estat dedicat al pàdel i a la salut..

Bellver, infermera i jugadora del Circuit Català Absolut, actualment exerceix la seva professió a l’àrea de semicrítics de COVID-19 a l’Hospital de Bellvitge. El seu testimoni ha servit per llençar un clar missatge «la responsabilitat social de les persones és majúscula en aquesta batalla que vivim. Cal seguir les recomanacions per a que el pla de desconfinament pugui ser òptim». La nº11 del Circuit Català Absolut femení s’ha mostrat prudent sobre el possible retorn del pàdel «la meva percepció és que tan de bo al juliol els clubs puguin obrir, ara bé, el dia a dia i la evolució de la pandèmia ens ho dirà».
BELLVER JUGADORALa jugadora barcelonina s’ha proclamat aquest 2020 sotscampiona del Campionat de Catalunya per Equips de 1ª Categoria en la cita disputada al CT Reus Monterols formant part de l’equip del CT Tarragona «poder disputar aquella final i el partit que em va tocar jugar va ser un privilegi». Bellver, de 28 anys i que es va iniciar en el pàdel fa només 3 anys desvetlla que «el pàdel català femení té un alt nivell i el millor de tot és el planter que ve per darrera, apreten molt i té molt bona pinta!» exclama.

Per la seva part el doctor Àngel Bigas ha volgut posar èmfasi en que «sóc conscient que tot esportista, incloent tots els padelers, tenen ‘mono’ del seu esport. Ara bé, a partir del dia 2 de maig i després de setmanes d’inactivitat, a l’exterior cal sortir amb molt de seny alhora de córrer» i ha afegit que «la clau per poder lluitar contra el COVID-19 està a les nostres mans, el triomf serà col·lectiu així que poc a poc ho aconseguirem».

BIGAS JUGADORProfessional amb una dilatada trajectòria en medicina de l’esport i traumatologia, el doctor Bigas ha col·laborat amb la Federació Catalana de Pàdel en sessions de formació de monitors.  Actualment dirigeix a Barcelona ‘La Clínica del Pàdel’ «m’agradaria afegir que la societat no ha d’estigmatitzar a les persones amb coronavirus ja que tots i totes hi acabarem passant. Cal ser optimista i pensar en aquesta vacuna que ens alliberi del COVID-19». Finalment el doctor Bigas ha apuntat que «el pàdel tornarà, és possible que ho faci a mig gas en un inici i amb uns protocols establerts. Tots en tenim ganes».

Finalment i tot i que de moment la temporada es troba aturada pel decret d’alarma establert pel coronavirus, Sandra Bellver i el doctor Àngel Bigas viuen l’actualitat del que està passant com a persones i com a professionals de la sanitat i recordant que «».