CORTILES-CASTELLÓ I SANMARTÍ-SANS GUANYEN L’SLAM DISPUTAT AL CST CUNIT

Anna Cortiles i Jessica Castelló a Primera categoria femenina i Enric Sanmartí i Tonet Sans a Primera masculina, han guanyat l’Slam que ha finalitzat aquest cap de setmana a les pistes del Club Sports Tennis Cunit. Una competició on hi han pres part un total de 85 parelles.

La final masculina enfrontava Sanmartí-Sans davant dels subcampions, Gerard Arnaldos i Marc Monné. Un duel on la parella número 1 imposava la seva llei a la pista amb un marcador favorable de 6 a 1 i 6 a 1. En la final femenina Jessica Castelló i Anna Cortiles han derrotat a les finalistes, Eugenia Guimet i Mireia Herrada, per 6-2 i 6-1.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Ivan Alonso i Guillem Castellví en un partit resolt a tres sets, 6-2, 4-6 i 6-2, davant de Manel Tabueña i Iñigo Martínez. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Cristian Gil i Francesc Betoret, després de derrotar per 2-6, 6-3 i 6-4 a Daniel Guallart i Javier Pérez.

L’entrega de trofeus de l’Slam del CST Cunit ha disposat de la presència de Joan Josep Jané, vicepresident de l’Àrea de Clubs de la Federació Catalana de Pàdel (FCP).

La pròxima cita del Circuit Català Absolut és aquesta setmana amb el Gran Slam que es disputa a les pistes del Club de Golf Costa Daurada.