CORTILES-CASTELLÓ I INSA-AROMÍ S’IMPOSEN A L’SLAM DEL PÀDEL INDOOR BADALONA

Les parelles formades per Anna Cortiles i Jessica Castelló a Primera categoria femenina i Ferran Insa i Roger Aromí a Primera masculina, s’han adjudicat l’Slam que ha finalitzat aquest diumenge a les instal·lacions del Pàdel Indoor Badalona. Una competició on hi han participat un total de 125 parelles.

La final masculina enfrontava als guanyadors davant dels finalistes, Eduard Bainad i Albert Torras. Un partit resolt pels campions, Insa-Aromí, per un marcador favorable de 6-3 i 6-4. En la final femenina Jessica Castelló i Anna Cortiles han imposat la seva llei derrotant a Nela Brito i Celeste Paz per 6-2 i 6-1. 

A Tercera masculina els guanyadors han estat David Macia i Gerard Vila per 6-2 i 6-4 davant de David Navarro i Juan Morego. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans d’Ángel Narváez i Marc Arrufat després de derrotar per 6-2 i 6-3 a Manuel Capilla i David Rasco.

L’entrega de trofeus del Super Gran Slam del Pàdel Indoor Barcelona ha disposat de la presència de Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP).

La pròxima cita del Circuit Català Absolut és aquesta setmana amb l’Slam que es disputa a les pistes del Club Sports Tennis & Pádel Cunit.