COPA CATALUNYA 2021 – PRE-PRÈVIA

L’any passat per la situació extraordinària derivada de la Covid-19, la Federació Catalana de Pàdel no va poder celebrar la Copa Catalunya. Després de més de 12 edicions, aquest any hem canviat el format i molts més equips, un total de 290, hi podran participar. L’esforç ha estat màxim per seguir donant continuïtat a aquesta competició en la que, la vostra opinió sempre ens ajuda a millorar.

A l’ordre de joc de la Pre-prèvia, hi podeu accedir mitjançant el següent enllaç:  
 https://fcpadel.cat/copa-catalunya-2021/ 

La Prèvia per als equips que es classifiquin de la Pre-prèvia es jugarà el cap de setmana del 3 i 4 de juliol a dos seus de Barcelona i Lleida. 

Els jutges àrbitres per a la Pre-prèvia a les diferents zones seran els mateixos que a la Lliga. 

Barcelona – Carlos Camacho

Lleida – Jordi Freixas  

Tarragona – Ramon Torra   

Girona – Benito Herrera 

En el cas de no poder jugar s’haurà de comunicar a l’organització mitjançant e-mail a la següent direcció de correu electrònic (lligacatalana@fcpadel.cat) o al jutge àrbitre de la Pre-prèvia.

  • S’haurà de presentar l’alineació (en paper) al jutge-àrbitre 15 minuts abans de començar l’eliminatòria, per evitar en la mesura del possible, els retards a causa del gran nombre de partits. Si alguna eliminatòria estigués decidida i hi ha diversos partits per començar, el jutge-àrbitre donarà per finalitzat el darrer partit.
  • Serà obligatori que es presentin a disputar cada eliminatòria les tres parelles dels equips. En cas contrari l’equip perdrà l’eliminatòria per W.O. 
  • Tots els partits es jugaran al millor de tres sets amb tie-break en cadascun d’ells. 
  • L’ordre de joc sempre serà: Parella 1, Parella 3 i Parella 2.