CONTACTE FCP AMB CLUBS DE LES QUATRE DEMARCACIONS CATALANES

La Federació Catalana de Pàdel (FCP) ha mantingut un contacte amb clubs de les quatre demarcacions catalanes. La FCP ha volgut conèixer de primera mà les respectives inquietuds pels clubs davant de la situació provocada per aquesta segona onada de la Covid-19.

Les trobades, celebrades de forma telemàtica, han estat un èxit gràcies a col·laboració en forma d’aportacions per part dels assistents, així com per l’intercanvi d’opinions realitzades per poder millorar en la gestió d’aquesta situació extraordinària i poder sortir enfortits i reforçats davant d’aquesta complicada situació.

Durant el contacte realitzat per la FCP amb els clubs de Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona s’ha posat damunt de la taula la situació de les diferents entitats esportives.  Les estratègies adoptades pels clubs davant de la total aturada viscuda aquestes darreres setmanes ha estat un dels temes principals de debat. També s’han comentat qüestions relacionades amb el calendari del 2021 del Circuit Català Absolut i de Menors, així com les proves que les composen i com estan repartides durant els dotze mesos del pròxim any.

D’altres qüestions que també s’han tractat han posat l’atenció en l’àrea de docència i formació. La FCP ha exposat que de cara al pròxim any es farà un mínim d’una formació en jornada de matí a cada demarcació de Catalunya. Relacionat amb el pàdel de menors, la FCP ha comunicat que es vol potenciar les trobades de pàdel de menors per seguir potenciant el planter del nostre esport arreu del territori.