CONCENTRACIÓ DE MENORS FCP AQUEST CAP DE SETMANA AMB LA SELECCIÓ D’HONGRIA

L’àrea de menors de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) continua amb les concentracions fora de territori català. Els dies 22, 23 i 24 de juliol un total de vuit participants, quatre jugadors i quatre jugadores catalans, realitzaran entrenaments amb els millors jugadors d’Hongria.

La ciutat de Budapest serà el destí per aquests tres dies de pàdel i de coneixença del país. Els jugadors i jugadores seleccionats estaran dirigits pel seleccionador de menors, Raül Iñiguez, que encapçalarà l’expedició, conjuntament amb Felip Ródenas, president de la FCP. La llista la configuren Joel Olivera, Ferran González, Marc Lupón, Marcel Font, Sandra Oliveras, Clara Miret, Ivet Val i Mireia Salvador.

El tècnic català també tindrà l’oportunitat de compartir experiències i coneixements amb el tècnic hongarès, Laszlo Imre, qui recentment ha estat un mes a Catalunya per formar-se i aprendre de les escoles acreditades de la FCP, i que serà el guia amfitrió i organitzador de totes les activitats.

Meritxell Ibañez, directora esportiva de la FCP detalla que «des de la FCP seguim treballant per oferir més experiències esportives vinculades al pàdel i esperem que tots els jugadors i jugadores seleccionats gaudeixin molt de tot el que els hi espera a Hongria».