CONCENTRACIÓ DE MENORS A TOULOUSE

Aquest cap de setmana un total de 14 jugadors i jugadores han gaudit del pàdel a terres franceses, concretament a la localitat de Toulouse. Allà s’hi ha portat a terme una concentració de menors, expedició  que ha estat  encapçalada pel primer seleccionador de menors, Raül Iñiguez, i de la Laia Bonilla, segona seleccionadora.

El divendres tarda i el dissabte matí es van realitzar una sèrie de partits d’entrenament amb els millors jugadors i jugadores francesos. Durant la tarda de dissabte, els menors van poder assistir als partits del WPT Human French Padel Open.

El president de la Federació d’Occitània de Pàdel, Philippe Belou, i el president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), Felip Ródenas, van aprofitar aquesta concentració de menors, per intercanviar-se un detall per plasmar l’agraïment de la trobada entre ambdues seleccions. El màxim responsable del pàdel català ha exposat que «vull felicitar a tota l’expedició pel bon nivell demostrat i pel magnífic ambient creat entre tots els jugadors i jugadores. Una experiència que de ben segur no oblidaran».