Créixer entre 4 parets

Arrel de l’estudi iniciat al novembre del 2018 i amb l’objectiu de conèixer la salut psicopedagògica en les competicions del pàdel en edat formativa i sota el nom de CRÉIXER ENTRE 4 PARETS, la FCdP, un cop coneguts els resultats, informa que durant aquest 2019 realitzarà una sèrie d’accions per tal de seguir treballant per millorar l’impacte que l’entrenament i la competició exerceix en els nostres jugadors i jugadores.

És per això, que durant aquest 2020 i durant les competicions del calendari que resta de temporada, es plantejaran activitats, serveis i altres propostes on tant pares com jugadors podran seguir millorant cadascú en el seu rol i sempre amb l’objectiu final de gaudir del pàdel i de l’esport per molts anys i a ser possible, de per vida.

Les accions proposades són entre altres:

  1. “El quart set”: servei de psicologia esportiva a l’acabar els partits durant la celebració del CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MENORS. Un espai on els jugadors tindran una estona per comentar amb entrenadors, pares i parella de joc com ha anat el partit.
  2. Xerrades a diferents punts de Catalunya: “Com puc ajudar al meu fill/a a ser millor?”
  3. Formació específica dirigida a tècnics.
  4. Servei de psicologia esportiva per als tècnics de les nostres escoles acreditades.

Esperem doncs, un cop més, la vostra col·laboració en totes les propostes pensades per seguir amb aquest projecte i seguir gaudint de la bona salut del nostre pàdel en les categories de menors.

A continuació us deixem 2 articles que estan en la línia d’aquesta proposta i que a la vegada expliquen els motius pels quals s’ha tret la puntuació en categoria benjamí.