Concentracions Menors

 • Introducció

Des de l’àrea de menors de la FCP planifiquem una sèrie de concentracions al llarg de cada temporada i arreu de Catalunya, amb la participació de jugadors i jugadores del Circuit Català de Menors. Sota la tutela de l’equip tècnic de menors de la FCP i amb la  col·laboració de tècnics d’escoles acreditades oferim un espai i temps de trobada per aconseguir tota una sèrie d’objectius i propòsits.

 • Objectius

L’objectiu de les concentracions que es duran a terme durant tot l’any son la de començar a preparar la selecció de jugadors que poden participar al Campionat d’Espanya per seleccions, preparar partits i possibles combinacions de parelles de joc, fer cohesió de grup i sobretot, gaudir d’un bon matí de pàdel entre els tècnics i tots els jugadors convocats.

Estar convocat o no en aquestes concentracions no determina  ser jugador/a seleccionat. La temporada és llarga i des de la FCP i concretament els tècnics que lideren aquest projecte, volem preparar i tenir present el màxim de jugadors i jugadores que pel seu nivell, evolució i característiques poden optar a ser membres de la Selecció.

Els objectius que giren al voltant de les concentracions s’engloben en:

  • observació d’adaptació de joc per part dels jugadors convocats
  • selecció de possibles jugadors convocats per la Selecció de Menors
  • situació de competició amb parelles de joc no habituals
  • treball de valors com la cohesió de grup, actitud, esforç, hàbits saludables
  • i sobretot, gaudir d’una bona estona jugant al pàdel
 • Temporalització: en total es plantejaran un màxim de 5 concentracions on en cadascuna d’elles sempre hi haurà present un tècnic d’escola acreditada i jugadors amb projecció  de la zona.

Des de l’àrea de menors de la FCP esperem que tots els jugadors i jugadores indiferentment de les vegades que estiguin convocats, valorin i gaudeixin del fet de compartir uns moments únics participant d’ activitats amb d’altres companys, on tothom té la il·lusió de formar part de la Selecció i optar a jugar defensant els nostres colors. 

VEURE CALENDARI

Fotos Concentració de Menors- Agost 2021 al TPI