COMPANY-SANMARTÍ I OSORO-BRITO ALÇEN EL TÍTOL DE CAMPIONS DEL SUPER GRAN SLAM EL CLUB TENNIS ROSES

01.10.2018

La parella formada per Gerard Company i Enric Sanmartí, a Primera masculina, i Aranzazu Osoro-Nela Brito, a Primera femenina, s’han proclamat campions del Super Gran Slam disputat al Club Tennis Roses.
Company-Sanmartí han derrotat per 7-5 i 7-6 als finalistes, la parella formada per Marc Quilez i Guillermo Casal. En un partit molt igualat, petits detalls han decantat la balança favorable a la parella més experimentada, Company-Sanmartí, que amb aquest triomf aconsegueixen el seu primer Super Gran Slam en la present temporada. Company assegurava un cop finalitzada la final que «ha estat un partit molt igualat, jugat de poder a poder, i on ens hem aconseguit imposar. Ara bé, arriba una generació jove en el pàdel català que ens agafarà el relleu i que té molt bona pinta».
En la final femenina, Aranzazu Osoro i Nela Brito han derrotat a Eva Gayoso i Núria Rivas per un marcador de 6-1 i 6-3. Osoro-Brito no van donar opció a les finalistes, que van acusar el cansament del dia anterior, on entre quarts i semifinal van disputar 6 sets. Brito aconsegueix el seu quart Super Gran Slam de la temporada i Osoro el tercer. Brito traslladava l’enhorabona a les rivals «pel partit disputat i la felicitació a la Federació Catalana de Pàdel per la retransmissió per streaming de les finals»
Les finals, amb prop de 150 persones de públic, han comptat amb la presència de Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel i de Raimon Nadal, delegat a Girona de la Federació Catalana de Pàdel.

El canal de Youtube de la FCP present a les finals del Super Gran Slam del CT Roses
Les finals del Super Gran Slam del Club Tennis Roses s’han vist en directe aquest diumenge per streaming mitjançant el canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel, amb prop de mil reproduccions. Pere Hernández ha destacat que «per seguir donant valor i fomentar el pàdel, les semifinals masculina i femenina del Campionat de Catalunya també les oferirem pel nostre canal de Youtube, i les finals per Esport3».

BRONZE ROSES CAMPIONES FEMENINES

BRONZE ROSES CAMPIONS MASCULINS

BRONZE ROSES GRUP