Comença el Circuit Provincial de menors a Barcelona!

La Federació Catalana de Pádel, amb l’objetiu de fomentar la base del nostre esport, ha impulsat el Circuit Provincial de Menors. Actualment està en funcionament a la província de Lleida i de Girona  i la intenció és poder començar a l’octubre amb el Circuit Provincial de Menors a  Barcelona i el 2016 a Tarragona

Aquest Circuit està dissenyat per aquells nens que es volen iniciar en la competició, i que per tant no acostumen a participar en les actuals proves del Circuit Català de menors degut al gran nivell de joc d’alguns jugadors.

Per aquest motiu el Circuit provincial té un rànquing propi (és a dir, que els punts que es guanyin no sumen pel rànquing català general) i la inscripció és gratuïta.

Els jugadors que s’hi vulguin inscriure han de tenir la llicència federativa per a la província on es jugui el circuit.

S’intetarà juga en un sol dia (dissabte), però això serà en funció del número d’inscripcions. Hi ha consolació en totes les proves.

Us animem, a tots aquells que us volgueu iniciar en el padel, a participar-hi! Recordeu que ja està oberta la inscripció pel primer campionat a l’NTC el 3-4 d’octubre.