COLLOMBON-TRAVIESA I SANMARTÍ-JUAN GUANYEN EL GRAN SLAM DEL CLARK PÀDEL

06.05.2019

Alix Collombon i Nicole Traviesa en categoria femenina i Enric Sanmartí i Jordi Juan en la masculina, s’han proclamat campions del Gran Slam disputat a les instal·lacions del Clarck Pàdel Welness.
Sanmartí-Juan han derrotat als finalistes, Adrián Biglieri i David Luque, amb un marcador favorable de 6-3 i 6-2. En categoria femenina les guanyadores, Alix Collombon i Nicole Traviesa, han jugat una igualadíssima final davant de Ángela Caro i Sara Pujals, i on tot i perdre el primer set per 2-6, s’han adjudicat els dos següents per 6-4 i 7-6.
A Tercera masculina els guanyadors han estat Adrián Gálvez i Humbert Tura, que amb un marcador de 6-1 i 6-2 han derrotat a Albert Pradell i Darek Riba. A Quarta masculina el Gran Slam ha estat per Raúl Abril i Jordi Masvidal, després de doblegar per 4-6, 7-6 i 6-4 a Aido Santolalla i Joaquim García.
Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel, va assistir a les finals i a l’entrega de trofeus que es va fer a les pistes del Clarck Pàdel Wellness de Cabrera de Mar.

GRUP CLARCK PADEL