CIRCUIT DE PERIODISTES: CINQUÉ TITOL CONSECUTIU PER LA PARELLA ENRICH/RAMOS, CAMPIONS AL STAR’S PADEL

22.05.2018

La parella formada per Valentí Enrich (Sport) /Joan María Ramos(El Punt/Avui) s’han proclamat campions de la tervera prova del circuit APT/FCP per a Periodistes de la temporada 2017/18 disputada a les instalacions del Star’s Padel.
Enrich/Ramos s’han imposat a la final a Jordi Grau/Noel Rodríguez (TV3)) per 3/6,7/5 (10/1) en un esplèndid partit, en el que han sumat el seu cinquè titol consecutiu i s’han quedat a un de fer el Gran Slam a la emporada 2017/18.
Grau i Rodríguez ,que ja van perdre la final del Laietà contra Enrich i Ramos, aquet cop han estat a un pas de la vicvtòria. De fet, el partit l’han tingut sempre controlat, pero al final del segòn set, quan tot feia preveure que s’arribaría al joc de desempat per resoldre el partit, han perdut el servei i aixó ha igualat el partit a un set. Tant lluitar per tenir que decidir la final en un supertiebreak al millor de 10 punts els ha descentrat un moment. El temps que han necesitat els campions per fer un parcial de 10 punts a 1 aixecar els braços com a campions. Enrich/Ramos, però, aquet cop han patit ,i molt, i han vist com el seu domini del circuit ja comença a ser contestat.
La parella de reporters gràfics del Spart i El Punt Avui han arribat a la final sense cedir un set i han superat les parelles Toll/Montenegro (Barça TV); Quixano/Jiménez(El Pais/As) i Ruiz/Guillén (Barça TV).
La classificació de jugadors está encapçalada per les parelles Enrich/Ramos; Grau/Rodríguez; Paniagua/Vilà i Planas/Masana. Aquestes cuatre parelles disputarán la Copa Masters que es jugará el mes de juny al Sant Just Padel Club.

RODRIGUEZGRAU i ENRICHRAMOS