CIRCUIT BRONZE HEAD: STAR’S PÀDEL I CT BANYOLES

19.9.2018

Dues proves del Circuit Bronze Head han finalitzat aquest cap de setmana, concretament les disputades al Star’s Pàdel i al Club Tennis Banyoles.
El títol del Bronze del Star’s Pàdel en categoria masculina ha estat per Sergi Mullor i Frank Condor després de derrotar a Eric Alcaraz i Roger Morte per un doble 6 a 2. En noies Damia Donkervoort i Sandra Tena van doblegar a Carla Muntada i Marta Sangrà per 7-6 i 6-3. A Tercera masculina els guanyadors han estat Toni Hernàndez i Marcos Sànchez després de derrotar per 6-1 i 6-1 a Daniel Polonio i Guillem Rastrojo.
Pel que fa al Bronze del CT Banyoles, Roger Maso i Nicolai Maniucov són els campions en homes, després de resoldre una emocionant final per 5-7, 6-3 i 7-6 davant de Joan Escatllar i Ferran Sala. En categoria femenina Claudia Quintillà i Júlia Gutiérrez van guanyar per un doble 6 a 1 a Eva Garcia i Cristina Camo.
Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: Geieg, Reus Deportiu, Pàdel Juneda i Pàdel Center Penedès.

CT BANYOLES_CAMPIONES PRIMERA

CT BANYOLES_CAMPIONS PRIMERA

STARS PADEL_CAMPIONES PRIMERA

STARS PADEL_CAMPIONS PRIMERA