CICLE D’ENTREVISTES FCP: ELS ENTRENADORS PRENEN LA PARAULA

La Federació Catalana de Pàdel posa en marxa durant el pròxim mes i mig un cicle d’entrevistes amb entrenadors de pàdel d’arreu del territori català. Tècnics de Lleida, Girona, Barcelona i Tarragona explicaran al canal oficial d’Instagram de la Federació Catalana de Pàdel, diferents qüestions relacionades amb la seva experiència, recorregut i trajectòria en aquesta vessant del món del pàdel.

Fins el pròxim 28 de febrer, sis tècnics de pàdel prenen la paraula mitjançant el format ‘directe’ d’Instagram. Totes les entrevistes es realitzaran els dijous a les 19h. El primer que aixecarà aquesta setmana el teló serà Pablo Crosetti, del Pàdel Indoor Mataró. La setmana pròxima el torn serà per Juan Carlos Canga, del Espai Pàdel Blanes. La primera setmana del mes de febrer el protagonista serà Franky Montañés, del Club Esportiu Johnny Montañes. El dijous 11 de febrer el convidat serà Isaac Cárdenas, del Pàdel Juneda. La penúltima setmana de febrer entrevistarem a Marcela Ferrari, del Club Esportiu Laietà i, finalment, tancarem el cicle al Club Tennis Tarragona amb l’entrenador Gerard Sarlé.

Recordem que aquests darrers mesos, mitjançant el canal oficial d’Instagram de la Federació Catalana de Pàdel, es segueix donant veu a tota la comunitat padelera davant la situació tan extraordinària que estem vivint. Pels ‘directes’ d’Instagram hem entrevistat a jugadors i jugadores del Circuit Català Absolut, del Circuit Català de Menors, a més d’àrbitres, psicòlegs esportius, directius i presidents.