CICLE D’ENTREVISTES FCP AMB LES PRINCIPALS AUTORITATS ESPORTIVES

La Federació Catalana de Pàdel organitza aquest mes de març un cicle d’entrevistes amb les principals autoritats esportives. Ivan Corretja, president d’honor de la Federació Catalana de Pàdel; Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física; Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel.

Tot coincidint en l’aniversari en que la nostra vida social i esportiva va quedar completament alterada i aturada -pels volts del mes de març de l’any passat- la Federació Catalana de Pàdel, mitjançant el seu canal oficial d’Instagram, conversarà en profunditat un per un amb els protagonistes.

Aquest cicle d’entrevistes institucional té com a objectiu fer balanç de les sensacions d’aquest primer any de pandèmia, de les conseqüències que a nivell esportiu ha comportat i dels reptes de present i futur que la comunitat padelera té per endavant.

El calendari de les entrevistes és el següent:

  • Ivan Corretja, president d’honor de la Federació Catalana de Pàdel: dimecres 3 de març a les 19h.

 

  • Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física: dijous 11 de març a les 19h.

 

  • Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya: dijous 25 de març a les 19h.

 

  • Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel: dimecres 31 de març a les 19h

 

Les entrevistes es podran seguir en directe mitjançant Instagram Live, al canal oficial de la Federació Catalana de Pàdel.