CICLE D’ENTREVISTES FCP AMB GERARD FIGUERAS

El Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, és el protagonista aquesta setmana del cicle d’entrevistes que organitza aquest mes de març la Federació Catalana de Pàdel. Un seguit d’entrevistes amb les principals autoritats esportives i que aquest dijous 11 de març, realitzarem al canal oficial d’Instagram de la Federació Catalana de Pàdel amb la màxima autoritat de l’esport català.

Tot coincidint en la setmana de l’aniversari en que la nostra activitat esportiva i social va quedar completament alterada i aturada -concretament el 14 de març de 2020- la Federació Catalana de Pàdel, vol conversar amb Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física, per conèixer quin balanç fa d’aquest 365 dies.

Aquest cicle d’entrevistes institucional que organitza la Federació Catalana de Pàdel té com a principal objectiu fer balanç de les sensacions d’aquest primer any de pandèmia. També conversarem de les conseqüències que a nivell esportiu ha comportat la situació de Covid-19 i dels reptes que la comunitat padelera té per endavant.

L’entrevista amb Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física, es podrà seguir en directe aquest dijous mitjançant Instagram Live, a les 19h, al canal oficial de la Federació Catalana de Pàdel.