CICLE D’ENTREVISTES FCP AMB GERARD ESTEVA

El president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, és el protagonista aquesta setmana del cicle d’entrevistes que organitza aquest mes de març la Federació Catalana de Pàdel. Un seguit d’entrevistes amb les principals autoritats esportives i que aquest dijous 25 de març, realitzarem amb el president de la UFEC.

Tot coincidint en la represa esportiva que s’ha produït aquest cap de setmana, amb la disputa del Gran Slam de Menors al Club Pàdel Indoor Lleida, o l’inici de la Lliga Catalana Absoluta per Equips 2021, conversarem amb Gerard Esteva d’aquest fet i també dels reptes present i futurs a nivell esportiu.

Aquest cicle d’entrevistes institucional que organitza la Federació Catalana de Pàdel té com a principal objectiu fer balanç i analitzar les conseqüències d’aquest primer any de pandèmia. També conversarem de les conseqüències que a nivell esportiu ha comportat la situació de Covid-19 i dels reptes que la comunitat padelera té per endavant.

L’entrevista amb Gerard Esteva, president de la UFEC, es podrà seguir en directe aquest dijous mitjançant Instagram Live, a les 19h, al canal oficial de la Federació Catalana de Pàdel.