CICLE D’ENTREVISTES AMB JUTGES-ÀRBITRES

La Federació Catalana de Pàdel (FCP) posa en marxa aquesta setmana un cicle d’entrevistes per conèixer una mica més sobre una figura imprescindible en qualsevol partit de competició: el jutge-àrbitre.

Mitjançant el canal oficial d’Instagram de la FCP es conversarà de primera mà amb dos jutges-àrbitres de trajectòria totalment contraposada, un amb llarga trajectòria i un altre amb un recorregut inicial.

El clicle d’entrevistes comença aquest dimarts amb el barceloní Toni Duch. Amb quinze anys com a jutge-àrbitre va xiular el seu primer torneig l’any 2007, la prova del Circuit Bronze de la FCP disputada al Club de Tennis Teià. Duch ha arbitrat totes les modalitats de proves del circuit federatiu català i també ha desenvolupat la seva tasca en proves de World Padel Tour (WPT) i de la Federación Española de Padel (FEP). En el seu palmarès té un total de 308 tornejos xiulats a les diferents proves de la Federació Catalana de Pàdel. Un autèntic jutge-àrbitre de rècord i referent alhora d’impartir justícia dins de la pista.

El dijous l’entrevistada serà Laia Subils. La barcelonina porta tres anys arbitrant partits en el Circuit Català Absolut. El torneig on va debutar com a jutge-àrbitre va ser una prova del Circuit Bronze fa dos anys i mig a les instal·lacions del Vila Sport Club. Un dels somnis fets realitat per Subils ha estat formar part de l’equip arbitral del Campionat de Catalunya Absolut Open Plasticband 2019 celebrat al Reial Club de Polo de Barcelona.

Les dues entrevistes es realitzaran en directe, tindran un format píndola d’aproximadament un quart d’hora de duració i començaran a les 19h al canal oficial d’Instagram de la Federació Catalana de Pàdel.