CICLE D’ENTREVISTES AMB ELS DELEGATS FCdP DE CATALUNYA

La Federació Catalana de Pàdel (FCdP) posa en marxa aquesta setmana i la vinent un cicle d’entrevistes amb els delegats de Girona, Tarragona, Barcelona i Lleida. Mitjançant el canal oficial d’Instagram de la FCdP es conversarà de primera mà amb els delegats federatius per aprofundir en la realitat padelera de les quatre demarcacions catalanes.

El clicle d’entrevistes comença aquest dimarts a la demarcació de Girona amb Raimon Nadal, qui amb onze anys com a delegat FCdP aixecarà el teló. La segona d’aquesta setmana arribarà dijous a terres tarragonines. Albert Rius, amb nou anys com a delegat, realitzarà el seu anàlisi des del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

La pròxima setmana serà el torn de Barcelona i Lleida. El dimarts 17 de novembre l’entrevistat serà Miquel Bayona, amb una dècada d’experiència com a delegat FCdP a la demarcació de Barcelona. Qui tancarà aquest cicle d’entrevistes el dijous dia 19 de novembre serà Francesc Xavier Esteban, delegat FCdP a Lleida amb sis any en aquesta posició.

Les quatre entrevistes es realitzaran en directe, tindran un format píndola d’aproximadament un quart d’hora de duració i començaran a les 19h al canal oficial d’Instagram de la FCdP.