CEREZO-GELABERT I MONTRAVETA-PERDIGUES CAMPIONS DEL BRONZE DE ORGANYÀ

10.4.2019

Mònica Montraveta i Berta Perdigues a 1ª categoria femenina i Òscar Cerezo i Damien Gelabert a 1ª categoria masculina, s’han proclamat vencedors de la prova del Circuit Bronze Head disputada a les pistes del club Pàdel Organyà i que ha finalitzat aquest cap de setmana.
Montraveta-Perdigues tot i perdre el primer set per 4-6 davant de Gemma Bullich i Berta Juncosa, es van sobreposar i es van adjudicar el segon i tercer per 5 a 7. En homes els campions, Cerezo-Gelabert, van derrotar per 6-1 i 6-3 als subcampions, la parella formada per José López i Robert Vila.
Pel que fa a les altres dues proves del Circuit Bronze Head que organitza la Federació Catalana de Pàdel i que han finalitzat aquest cap de setmana, el Bronze disputat al Pàdel Indoor Torredembarra ha coronat com a campions a Joaquín Gutiérrez i Carlos Belles en categoria masculina després de guanyar per 6-2 i 6-3 a Cristóbal Ramírez i Gerard Montserrat. En dones, les guanyadores han estat Laura De Lamo i Graciela Ferré per un marcador de 6-3 i 6-2 davant de Ester Puntes i Marta Millán.
A la demarcació de Barcelona, el Bronze Head jugat al CT Barcelona Teià corona a Bernat Oriol i Bruno Alcalá com a campions masculins, després de resoldre al seu favor per un doble 6 a 2 a Jaume Pons i Pol Hernàndez.

BRONZE HEAD ORGANYA

BRONZE HEAD TORREDEMBARRA peke