CE VALLDOREIX I SLAM CLUB CAMPIONS DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 2ª CATEGORIA

27.03.2017

El Campionat de Catalunya per equips de 2ª categoria ha coronat aquest cap de setmana als nous conjunts campions de 2017. El Club Esportiu Valldoreix en categoria femenina i l’Slam Club a la masculina han estat els guanyadors de la competició celebrada a l’Slam Club Pàdel de Collbató.
En dones el Club Esportiu Valldoreix s’ha imposat en la final per un resultat de 3 a 2 al equip femení del Star’s Pàdel. Les noies del Valldoreix s’havien desfet en semifinals del CTC Wellness per 3 a 2 mentre que Star’s Pàdel –amb el mateix marcador de 3 a 2- havien accedit a la final després de guanyar al CT Sabadell. Les campiones i les finalistes pugen de categoria i l’any vinent estaran a 1ª.
En categoria masculina el conjunt amfitrió s’ha fet amb el títol després d’imposar-se a la final per 4 a 1 al Reial Club de Polo de Barcelona. Els locals havien accedit a la final després de guanyar en semifinals al Terrassasports, per 4 a 1. El Polo, amb un marcador de 3 a 2, havia resolt la seva semifinal davant del Athletic Terrassa Hockey Club. L’Slam Club i el Polo pugen de categoria i l’any vinent estaran a 1ª.
Els equips que han perdut la categoria són: el Tarragona Pàdel Indoor, el CT Olesa, el Club Pàdel Vilanova i el X3 Girona en categoria masculina; i CT Masnou, Fibra Esports, Espai Welness i X3 Girona en la femenina.
La Federació Catalana de Pàdel agraeix al l’Slam Club Pàdel de Collbató el treball i professionalitat durant el desenvolupament del Campionat de Catalunya per equips de 2ª categoria. Una magnífica atmosfera esportiva ha regnat durant tot el cap de setmana amb els bons partits jugats. Daniel Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Pàdel va estar present a les finals i a l’entrega de trofeus.

CAMPIONES FEMENINES

CAMPIONS MASCULINS

FAMILIA CAMPIONAT CATALUNYA 2ª