CATALUNYA SUMA UN CAMPIONAT I UNA TERCERA POSICIÓ AL CAMPIONAT D’ESPANYA PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES DE MENORS

La selecció catalana de menors ha aconseguit aquest cap de setmana a Jaén, un campionat i una tercera posició en la 19ª edició del Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques 2022 de Menors de Primera Categoria. El combinat femení ha quedat campió i el masculí també ha pujat al podi després d’emportar-se la final pel tercer i quart lloc.

Les noies s’han plantat a la final després de desfer-se primer en quarts de final per 3-0 a la Federació de Pàdel de Castella i Lleó. Idèntic resultat amb el que han derrotat en semifinals a la Federació de Pàdel de Navarra. En la final, Catalunya ha resolt per 2-1 el seu duel enfront de la Federació Madrilenya de Pàdel.

Per la seva part els nois han doblegat per 2-1 en quarts de final la seva eliminatòria davant de la Federació de Pàdel de les Illes Balears. En semifinals, aquest cop enfront de la Federació Andalusa de Pàdel, Catalunya ha caigut per un ajustat 1-2. En la lluita pel tercer i quart lloc, la selecció catalana de menors ha guanyat per 2-1 a la Federació Extremenya de Pàdel.

Doble èxit l’aconseguit per Catalunya en la 19ª edició del Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques 2022 de Menors de Primera Categoria. Raül Iñiguez, primer seleccionador, ha assegurat que «estem molt contents pels resultats aconseguits. El treball de l’equip, la pinya dels jugadors i jugadores, dels que han pogut jugar com dels que no, ha estat el factor clau. Hem anat tots a una i realment hem demostrat el bon nivell del pàdel català de menors. La Federació Catalana de Pàdel (FCP) està fent una gran feina, com també els clubs de Catalunya. És un triomf de tots els agents implicats. Hem de seguir així».

L’expedició catalana l’han conformat: Raül Iñiguez, primer seleccionador i per Laia Bonilla, segona seleccionadora. A més del suport dels tècnics Julián Behrens i Oriol Moyes, i de Quim Oriol, preparador físic de menors.

El combinat femení ha disposat de les següents jugadores: en categoria infantil, Jana Montes, Èlia Pons i Martina Rivera; en categoria cadet, Andrea Ustero, Ivet Val i Sandra Oliveras; en la categoria junior hi prendran part Laia Rodríguez, Ana Domínguez i Noa Cánovas. El combinat masculí: en categoria infantil, Iker Mercader, Gerard Navas i Hugo Estébanez; en categoria cadet, Biel Torras, Marcel Font i Arnau Candelo; i en categoria junior els seleccionats són Raúl Jerez, Pol Hernández i Joel Olivera.

Tota l’expedició ha estat recolzada i acompanyada a Jaén per Felip Ródenas, president de la FCP, i de Núria Garcia, secretaria de la junta directiva de la FCP. Tots dos han transmès la seva felicitació pel doble èxit aconseguit per la selecció catalana de menors.