CATALUNYA I VALÈNCIA COMPLETEN UN CAP DE SETMANA GUANYADOR

La selecció catalana i la selecció de la Comunitat Valenciana han completat un cap de setmana espectacular amb el pàdel com a protagonista i on la convivència, els entrenaments i els partits amistosos han estat la base de la concentració realitzada per ambdós combinats.

El seleccionador català, Albert Nogueras, i el seleccionador valencià, Javi Sánchez, han portat a terme diferents sessions de treball a pista amb els jugadors i jugadores convocats i on els duels amistosos, realizats a les instal·lacions del Barberà Pàdel Indoor (BPI) i del Pàdel L’Eixample de Sabadell, han servit per veure el bon nivell del planter de menors de les dues federacions.

Daniel Vives, vicepresident primer de la Federació Catalana de Pàdel i Alfonso Monferrer, president de la Federació de Pàdel de la Comunitat Valenciana, han estat presents en diferents moments de la concentració de totes dues seleccions. Estada que ha servit també per veure en directe el millor pàdel del món al Palau Sant Jordi i on els menors han disfrutat de valent dels partits.

La concentració entre la selecció catalana i la de la selecció de la Comunitat Valenciana ha tingut com a objectiu aprendre i millorar aspectes del pàdel i crear sinèrgies esportives entre els components de tots dos equips, com així ha estat.

 

CATALUNYA_VALENCIA 3 CATALUNYA_VALENCIA 2 CATALUNYA_VALENCIA 1