CATALUNYA I HONGRIA ESTRETEN LLAÇOS DINS I FORA LA PISTA DE PÀDEL

El pàdel català i hongarès han viscut una experiència que va més enllà de l’aspecte estrictament esportiu. L’expedició de jugadors i jugadores catalans han conegut de primera mà un altra realitat geogràfica i esportiva, vinculada a l’esport del pàdel, en la concentració realitzada aquest darrer cap de setmana a Budapest.

Durant tres dies, Joel Olivera, Ferran González, Marc Lupón, Marcel Font, Sandra Oliveras, Clara Miret, Ivet Val i Mireia Salvador han gaudit d’un intercanvi padeler conjuntament amb la Federació Hongaresa. Raül Iñiguez, seleccionador de menors fa balanç del viatge tot exposant que «la formació integral dels menors és molt important, ha estat una experiència única per ells, per nosaltres i que els diferents participants han aprofitat moltíssim. Realment ha estat molta enriquidora i vull donar les gràcies a la federació i també a el tècnic hongarès, Laszlo Imre, per la seva implicació».

Un cop reunits a pista, tots els jugadors i jugadores s’han entrenat realitzant partits combinatius i jocs de tota mena. La jugadora Sandra Oliveras afirma que «l’experiència a Budapest ha estat boníssima, ja que hem jugat a pàdel i també hem fet d’altres activitats que han servit per fer molta pinya, com quan vam anar al parc aquàtic, o quan vam poder veure el riu Danubi». Per la seva part el jugador Marc Lupon, assegura que «les sessions d’entrenament han estat molt positives i divertides. Hi ha hagut molta companyonia entre tots els que hi hem anat i poder descobrir els atractius que té la capital de Budapest també ha estat molt maco. Espero poder tornar a viure una experiència així pròximament».

Amb l’expedició catalana també hi ha estat presents Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) i Núria Garcia, secretaria de la junta directiva de la FCP. El màxim responsable del pàdel català explica que «des de la FCP seguim treballant per oferir experiències multidisciplinars vinculades al pàdel. Ha estat un viatge extraordinari, sobretot pels jugadors i jugadores seleccionats, i l’experiència els enriquirà en la seva formació i creixement del nostre esport».