CATALUNYA ACONSEGUEIX UN CAMPIONAT I UN TERCER LLOC AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES ABSOLUTES

Catalunya s’ha proclamat campiona de 2a categoria femenina en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Absolutes, i ha aconseguit un 3r lloc en la 2a categoria masculina. El combinat català femení ha assolit també l’ascens a la màxima categoria del pàdel estatal.

La Selecció Catalana femenina s’ha imposat a la Federació Navarra de Pàdel en el debut per 5-0; en semifinals a la Comunitat Valenciana per idèntic resultat, adjudicant-se la final davant de la Selecció Extremenya  per 4-1. En nois, els jugadors catalans han guanyat en quarts de final per 3-2 a la Selecció de la Federació Basca, posteriorment en semifinals han caigut per un ajustat 2-3 davant la Comunitat Valenciana, i en la lluita pel tercer i quart lloc un marcador de 5-0 ha donat el triomf a Catalunya davant de la Selecció de Múrcia.

La seleccionador catalana femenina, Núria Rivas, ha assegurat que «la veritat és que estic molt orgullosa de les meves jugadores, han fet un campionat excepcional, han estat unides i hem aconseguit l’objectiu» i ha afegit que «la clau de l’èxit ha estat la barreja de l’equip, amb una combinació de veterania i joventut. Han fet molta pinya».

Per la seva part el màxim responsable de la selecció masculina, Àlex Marín ha volgut incidir en que «hem perdut en semifinals contra València, en una eliminatòria molt dura, i això no ens ha permès aconseguir un repte que era difícil». Finalment Marín ha afirmat que «l’any vinent ho tornarem a intentar, ja que és el nostre objectiu prioritari és estar a primera categoría i som ambiciosos».

La 15ª edició del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Absolutes  s’ha celebrat a Galicia, concretament als clubs MiClub, 3D3 i Coruña Sport Center de A Coruña. Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) ha acompanyat i recolzat a l’expedició catalana.