CASTELLÓ-CORTILES I AROMÍ-INSA ALÇEN EL TÍTOL DEL SUPER GRAN SLAM DEL CE VALL PARC

Les parelles formades per Jessica Castelló-Anna Cortiles a Primera categoria femenina i Roger Aromí-Ferran Insa a Primera masculina, han conquerit la quarta cita de Super Gran Slam de la temporada i que ha finalitzat aquest diumenge a les instal·lacions del Club Esportiu Vall Parc. Una competició on hi han participat un total de 225 parelles.

La final masculina enfrontava als campions davant de Guillermo Casal i Jesús Ruiz ‘Bubita’. Un duel en el que la parella guanyadora s’ha imposat als seus rivals per un resultat de 6-3 i 7-6, adjudicant-se així el seu primer títol de Super Gran Slam en aquesta temporada. Aromí-Insa han destacat que «ha estat un partidàs, davant d’uns rivals incòmodes, i en que per sort la meteorologia ens ha acompanyat, al no fer molt sol ells no han pogut desplegar la seva manera de jugar, picant molt fort». Aromí-Insa, que havien aconseguit el subcampionat en la primera cita de l’any, al CE Valldoreix, han sumat així el seu primer títol en la darrera cita dels quatre Super Gran Slam de la temporada.

En la final femenina les campiones han aconseguit el seu primer títol de Super Gran Slam del 2021, després d’haver aconseguit dos subcampionats en els primers dos tornejos de l’any. Després de resoldre per un doble 6-3 el seu partit davant de Sandra Bellver i Marina Guinart, Castelló-Cortiles han alçat, per fi, el trofeu de campiones. Un cop acabada la final les campiones han assegurat que «estem molt satisfetes de la temporada, ens ha fet molta il·lusió guanyar-lo ja que hem estat molt constants. Hem de seguir en aquesta línia».

A Tercera masculina els guanyadors han estat Álvaro Chueco i Roger Morte, davant dels germans De La Fuente, Marc i Xavier, als que han derrotat per 6-2, 4-6 i 7-6. A Tercera femenina les campiones han estat Tania Sanz i Alba Prunera, imposant-se per 7-6 i 7-5 a Lara Balcells i Maria Grau. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Bernat Guasch i Nicolás Sarrias, després de derrotar per 6-7, 6-4 i 7-5 a Enric Sistaré i Jordi Mas. A Cinquena masculina els guanyadors han estat Oriol Luis i Jan Pallarès, per un doble 6-4 enfront d’Àlex Aranda i Luis Sangrà. Finalment a Sisena masculina, Roger Cabezas i José Celeiro han guanyat per un doble 7-6 a Pol de Santiago i Alejo Godall.

Eva Fons, vocal de pàdel femení de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), ha presenciat les finals del Super Gran Slam del Club Esportiu Vall Parc i també ha participat en l’acte d’entrega de trofeus.