CASAS-VIÑAS I CORTILES-VIVES ES FAN AMB EL BRONZE DEL CT.VALLS

12.04.2017

Alex Casas i Albert Viñas, a Primera masculina, i Anna Cortiles i Eva Vives, a Primera femenina, es van erigir aquest cap de setmana en els grans triomfadors de la prova del Circuit Bronze Head disputat al Club Tennis Valls, on van prendre part 27 parelles femenines i 68 masculines.

A la final masculina Cases i Viñas van tornar a aconseguir una victòria, després de setmanes sense fer-ho, després d’imposar-se per 6/4, 4/6 i 6/3 a Ferran Barceló i Guillem Figuerola. Figuerola sumava tres Bronzes consecutius (dos al costat de Gerard Gras i un altre juntament amb el propi Barceló), però aquesta vegada va veure frenada la seva espectacular ratxa davant dels números 2 i 3 del rànking provincial en que van recuperar les seves millors sensacions.

A la final femenina Anna Cortiles i Eva Vives van vèncer a Arantxa Alejandre i Graciela Ferré. Les caps de sèrie número 1 es van imposar per 6/1 i 6/0. És la tercera victòria de Cortiles en els tres Bronzes que ha disputat aquesta temporada en el circuit tarragoní la número 1 de la demarcació de Tarragona, i el primer amb Vives de parella.

Albert Rius, delegat de la Federació Catalana de Pàdel a Tarragona, i Òscar Peris, president del CT Valls van presidir l’entrega de trofeus de la prova del Circuit Bronze Head celebrada al club vallenc.

????????????????

????????????????