CASAS-GUTIÉRREZ I FUENTES-FERRÉ S’EMPORTEN UN BRONZE DE RÈCORD

19.03.2018

Alex Casas i Joaquín Gutiérrez, a Primera masculina, i Sara Fuentes i Graciela Ferré, a Primera femenina, són els campions del Circuit Bronze Head disputat al Pàdel Indoor de Torredembarra. Un Bronze de rècord on hi han participat 236 parelles.
A la final masculina Cases i Gutiérrez s’han imposat a Albert Freixas i Óscar Neira per 6/4, 4/6 i 7/6 en un vibrant i emocionantíssim partit. A la final femenina les campiones han estat Sara Fuentes i Graciela Ferré, després de vèncer en una altra igualadísima final a Lydia Mestre i Laura De Lamo per 6/7, 6/4 i 7/5.
Els campions en les altres categories del Circuit Bronze Head del Pàdel Indoor Torredembarra han estat: a 3ª masculina, Juan Carlos Quijíje i Hipólito Cid davant d’Augusto Chamorro i José Antonio Tovar (7/6, 3/1); a 3ª femenina, Ester Ramos i Ester Olmo, al imposar-se a Laura Juan i Alba Vera (6/1 i 6/2); a 4ª masculina, Javi Cano i Ramon Ortiz, al derrotar a Alberto Domínguez i Cristóbal Colón (7/5 i 6/4); i a 5ª masculina, Julià Giné i Javi Gracia, davant Adrià Osuna i Adrià Roig (6/4 i 6/0).
L’entrega de trofeus del torneig va comptar amb la presència de Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) i d’Albert Rius, delegat FCP a Tarragona. El màxim responsable del pàdel català va destacar ‘l’èxit del torneig celebrat al Pàdel Indoor Torredembarra, superant les xifres de l’any passat i la magnífica feina de tot l’equip del club’. Un dels moments més emotius va ser l’homenatge que el Manu Pareja i Patrícia Escudero, responsables del club, van tenir amb els familiars de David Barquero, sóci del Pàdel Indoor Torredembarra, i que va ser traspassat recentment en un accident de trànsit. La família va rebre una placa i un fort aplaudiment de tots els presents.
Durant la mateixa cerimònia d’entrega de trofeus als campions i finalistes, el Pàdel Indoor Torredembarra va realitzar un reconeixement a Ramón Torra, coordinador tècnic de la FCP a Tarragona, pel gran treball realitzat i per la seva implicació un any més en un Bronze autènticament de rècord.

CAMPIONES 1A FEMENINA

CAMPIONS 1A MASCULINA

DISCURS PERE HERNANDEZ

FOTO FAMILIA CAMPIONS I FINALISTES

HOMENATGE DAVID BARQUERO

RECONEIXEMENT RAMÓN TORRA