CASAS-FRANCINO I POZUELO-FUENTES S’IMPOSEN AL BRONZE DEL MESK PÀDEL TARRAGONA

2.4.2019

Ainara Pozuelo i Sara Fuentes a 1ª categoria femenina i Àlex Casas i Gerard Francino a 1ª categoria masculina, s’han proclamat vencedors de la prova del Circuit Bronze Head disputada a les pistes del club MésK Pàdel Tarragona.

Pozuelo-Fuentes s’han imposat per 6-1 i 7-5 a les finalistes, Laura De Lamo i Graciela Ferré. Recordem que en la competició femenina d’aquest torneig hi han participat un total de 76 parelles, fita mai aconseguida en cap altre Bronze. En homes els campions, Casas-Francino, han derrotat per 7-6, 4-6 i 7-5 als subcampions, la parella formada per Sergio Bursa i Ivàn Garri.

Pel que fa a les altres dues proves del Circuit Bronze Head que organitza la Federació Catalana de Pàdel i que han finalitzat aquest cap de setmana, el Bronze disputat al Pàdel Center Penedès ha coronat com a campions a Juan Molina i Albert Carmona en categoria masculina després de guanyar per 6-1 i 6-3 a Guillem Castellví i Ignasi Pinyol. En dones, les guanyadores han estat Lidia Catasús i Meritxell Ventura per un marcador de 7-5 i 6-2 davant de Claudia García i Anna Martín.

A la demarcació de Girona, el Bronze Head jugat al Club Pàdel Blanes corona a Walef Vinicius i Víctor Bassols com a campions masculins, després de resoldre al seu favor per 6-2 i 6-4 a Víctor Maluquer i Sergi Vera. En categoria femenina Mariana Lucía i Agostina Szyller van imposar-se a Eva García i Cristina Camo per 6-0 i 6-1.

BRONZE CLUB PÀDEL BLANES CAMPIONES I FINALISTES FEMENINES

BRONZE CLUB PÀDEL BLANES CAMPIONS I FINALISTES MASCULINS

BRONZE PADEL CENTER PENEDÈS