CAMPIONES CT.ESPANYA SELECCIÓ AUTONÓMICA MENORS

28.9.2015
Per primera vegada la selecció catalana de ‎Padel Femení‬ ‪ de ‎Menors de la FCP‬ es fa amb el títol al ‪‎”Campeonato de España de Selecciones Autonómicas de Menores”‬ a Múrcia.
Les 9 jugadores seleccionades per l’equip de Padel Femení que defensaven els colors de ‪‎Catalunya‬ han fet historia, ja que l’ Ari, Laia, Mireia, Nicole, Paula, Laia, Eugenia, Xenia i la Milena van lluitar i jugar com elles saben per imposar-se per 2/1 a la selecció andalusa, el que va fer que per primera vegada aconseguissin el titol de CAMPIONES al “Campeonato de España de Selecciones Autonómicas de Menores”.
Han estat 4 dies d’equip, de treball, de sacrifici, d’esforç però ahir tot aquest temps va obtindre la seva recompensa, tornar cap a casa amb el titol.
Els nois desprès de l’ ensopegada del primer dia, han fet tot el possible per acabar ahir diumenge de la millor manera.
Cal felicitar a tots els jugadors/es que han defensat els nostres colors aquests dies, per ser com son i demostrar-nos que el ‪‎pàdel‬ ‎Català‬ te un gran futur.
Igualment cal felicitar a la Marcela ( seleccionadora ) en Javier Casadesus ( Gerent FCP i director esportiu ) en Mateo Pérez ( Membre FCP ) en Tonet Sans ( tècnic del Centre de Tecnificació de la FCP a Tarragona ) i en Javi Perez ( Preparador Físic ) a cadascún d’ells amb el que ha aportat en aquesta selecció
No volem acabar sense els dos últims post del que ha estat el ” Diari de la Selecció ” aquesta vegada amb en Nil Vilar i l’ Ari Sanchez.
Gràcies també a tots per dedicar-nos uns minuts i escriure aquestes ratlles
**** El diari de la selecció ****
Avui escriu la Nil Vilar
Cada dia quan ens despertavem era molt emocionant ja q anavem molt motivats amb tot el equip capa al club. Agafavem al autocar amb el juanmi un grande i cantavem i ficavem musica per aribar millor motivats al club. Despues al aribar alla calentavem amb el javi q ens apretava moltisim i entravem perfecta, i a la pista varem donar tot i fer tot lo posible per guanyar i aixo ha sigut cada dia. Tornarem als nois?
‪#‎YesWeCAT‬
**** El diari de la selecció ****
Avui escriu l’ Ari Sanchez
Dia intents i carregat d’emocions…
Ens hem aixecat a les 9h i hem anat a esmorzar, tot seguit, hem anat totes a una habitació a fer el nostre ritual de cada any d’abans de jugar una eliminatòria, fem el nostre crit de CATALUNYA amb música motivadora i fem fotos d’equip.
A les 11:30h, era l’hora d’escalfar i tenir una xarla motivadora amb Marce abans dels partits.
A les 12h ja havia arribat el moment, el moment de fer història, cadascuna estava concentrada en el seu partit i havia arribat el moment de la veritat…
Primer hem acabat les juniors, guanyant 6/0 6/2. Tot seguit han acabat les cadets que han perdut 6/1 6/4 i finalment quedava el partit de les infantils que anaven set iguals. Era un moment de molta tensió i molts nervis però tot l’equip, tant nois com noies, hem estat allà animant fins al final i deixant-nos la veu. Les infantils estaven jugant molt bé i molt valentes i al final han aconseguit treure el partit guanyant 6/3 al tercer. Aquell moment, quan han guanyat l’últim punt, ha sigut un moment únic on han passat moltes emocions i hem sortit tots corrent cap a la pista a celebrar-ho.
Ha sigut un dia molt especial, un dia històric, el dia en que la Selecció Catalana ha guanyat el seu primer Campionat d’Espanya. És un premi que volem compartir amb tots els menors de Catalunya perquè ells també formen part d’aquesta gran selecció.I sobretot donar les gràcies a tot l’staff tècnic: a la seleccionadora Marcela Ferrari que ha confiat en nosaltres fins al final, al Javi Casadesús, al Javi Pérez,al Mateo i al Tonet Sans.
I ara toca disfrutar molt d’aquest títol perquè diuen que tot treball té la seva recompensa i aquest any ens mereixíem aquesta victòria després de tants anys d’espera perseguint aquest somni!

ct.esp.sele.auto.2015_2totsmenors2015