CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MENORS 2014 I MÀSTER

En un mes ens trobem dos competicions importants de menors, en primer lloc ja tenim obertes les inscripcions pel Campionat de Catalunya que es jugarà del 27 al 30 de Novembre al Real Club de Polo de Barcelona. Es pot fer la inscripció fins el 25 de Novembre a les 11hs, esperem que pugueu estar en aquest gran campionat i no espereu a últim moment per fer la inscripció. Per mes informació a  menors@fcpadel.cat

FER INSCRIPCIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA MENORS 2014

Referent al Màster de Menors 2014 es juga del 19 al 21 de desembre al Club Pàdel Parc del Garraf. El Màster es un campionat que es convida els jugadors millors situats a les posicions del rànquing 2014 ( el rànquing serà el que s’actualitzi el 1 de desembre) per aquesta raó podem dir quines seràn les parelles que entren en cada categoria, però encara no podem saber els participants, tot es sabrà després del Campionat de Catalunya.

En cada categoria s’ha fet un estudi de tots els inscrits en cada competició, per això hi ha categories que tenen mes participació al Master, ja que durant tot l’any la participació també ha sigut més alta.

Places Màster 2014 per categoria:

menors114

Son dos grans proves on si sou adults aconsellem que passeu a veure els grans partits i podrem gaudir del gran nivell de menors que trobem el territori català.

I si sou els menors us desitgem molta sort a la prova que jugueu!