RODA DE PREMSA I PRO-AM / CT.CATALUNYA ABSOLUT DE PÀDEL

‘Haver batut el record d’inscripcions amb la participació de 660 jugadors i jugadores ens omple d’orgull i segueix demostrant el creixement del nostre esport. Estem vivint moments molt dolços, tant pel que fa al planter com pel que respecta a la categoria absoluta’. Així ha definit Pere Hernàndez, President de la Federació Catalana de Pàdel, el moment del pádel català en la roda de premsa de presentació de la XXIV edició del Campionat de Catalunya de Pàdel. L’acte, que s’ha celebrat a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona, seu del campionat, ha comptat també amb la celebració del tradicional torneig ProAm.

Jugadors professionals del circuit català i d’altres d’amateurs s’han aplegat a les 20 pistes del club barceloní. Entre ells, exfutbolistes com Julio Salinas, Víctor Muñoz o Jesús Mariano Angoy; o l’exentrenador del Barça de bàsquet Joan Montes han pogut jugar i gaudir d’una bona estona amb jugadors i jugadores del circuit com Lucia Sainz, Gemma Triay, Ruben Rivera, Edu Bainad, Eva Gayoso, Ricky Martinez i Jani Gisbert.

Prèviament, s’ha portat a terme la roda de premsa amb la presència del Sr. Pere Hernàndez, President de la Federació Catalana de Pàdel; del Sr. Antoni Reig, Director del Consell Català de l’Esport; del Sr. Ricard Cabot, Responsable de la Secció de Pàdel i Vocal de la Junta Directiva del Reial Club de Polo de Barcelona i de les jugadores catalanes número 9 i 10 del món, Lucía Sainz i Gemma Triay.

Recordem que l’edició 2016 del Campionat de Catalunya de Pàdel ha batut tots els records amb una inscripció de 330 parelles. Els 660 jugadors i jugadores que hi participen estan lluitant per fer-se amb el títol en les 9 categories: sis d’elles masculines i tres de femenines. La final absoluta femenina es jugarà diumenge 23 d’octubre a les 10:30h i la masculina a partir de les 12:30h a la pista central del RC Polo de Barcelona. Totes dues finals es retransmetran en directe pel canal Esport3.

La Federació Catalana de Pàdel vol agrair el suport institucional de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona, i dels patrocinadors: Asics, Head, Estrella, Nacex, Nutella, Segura Viudas i Epaplus. Així com al Reial Club de Polo de Barcelona, seu del Campionat de Catalunya.

Imatges de la roda de premsa i del torneig ProAm:

imatge-2

 

 

roda_4