CAMP I GARCÍA CAMPIONS DE LA COPA CATALUNYA DE PÀDEL EN CADIRA DE RODES

12.06.2019

Les pistes del Slam Pàdel Club de Collbató van ser l’escenari dissabte de la disputa de la Copa Catalunya de pàdel en cadira de rodes. Amb la participació de sis parelles, cinc masculines i una de femenina, el títol de campions va ser per Pedro García i Joan Camp.
Les parelles participants es van dividir en dos grups de competició, en partits al millor de tres sets i on les parelles guanyadores de cada grup van jugar la final. Al Grup A, els campions van guanyar amb autoritat els seus partits, 6 a 1 i 6 a 1 contra la parella formada per Ricardo Nuñez i Artur Altabàs, i 6-3 i 6-0 contra Miquel Martí i Carles Millera.
Pel que fa al Grup B, la parella Fèlix Guadalajara i Isaac Mateos van guanyar un disputat partit contra Pablo Martínez i Fabian Mateo per 6-2 i 7-5, classificant-se d’aquesta manera per la gran final de la Copa Catalunya.
A la final, Pedro García i Joan Camp van imposar-se per un clar 6-2 i 6-1 davant dels subcampions, Fèlix Guadalajara i Isaac Mateos.
La Federació Catalana de Pàdel, representada en el campionat pel seu president, Pere Hernàndez «agraeix al Slam Pàdel Club per cedir les instal·lacions i col.laborar en el torneig, a David Méndez per les tasques de jutge àrbitre, a tots els jugadors i jugadores per la seva participació i a la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física».

COPA CATALUNYA CADIRA RODES 2

COPA CATALUNYA CADIRA RODES 1