BUENO-RIVERA I OSORO BRITO ES CORONEN AL SGS DEL PÀDEL INDOOR BERGUEDÀ

08.07.2019

La parella Rubén Rivera-Toni Bueno, a Primera masculina, i Aranzazu Osoro-Nela Brito, a Primera femenina, s’han proclamat campions del Super Gran Slam disputat a les pistes del Pàdel Indoor Berguedà.
Rivera-Bueno han derrotat per 6-7, 6-3 i 6-2 a la parella formada per Adrián Biglieri i Marc Quilez, que arribaven per primera vegada aquesta temporada a una final de Super Gran Slam. Rivera-Bueno sumen tres Super Gran Slams dels quatre que s’han jugat durant el curs regular, havent arribat a les quatre finals disputades.
En la final femenina, Aranzazu Osoro i Nela Brito han derrotat a Cristina Gomis i Núria Rovira per un marcador de 6-1 i 6-0. És el tercer títol de Super Gran Slam de la temporada per la parella argentina.
A Tercera categoria masculina, els joves Adrià Lombera i David Macià, van alçar-se amb el títol de campions després de derrotar a Ignasi Rovira i Arnau Álvarez per 6-3 i 6-2.
Les finals, amb prop de tres-centes persones de públic, han comptat amb la presència de Daniel Vives, vicepresident 1r de la Federació Catalana de Pàdel i de Carles Valls, sòci propietari del Pàdel Indoor Berguedà.
Quarta retransmissió del canal de youtube de la FCP del 2019
Les finals del Super Gran Slam del Pàdel Indoor Berguedà –torneig on hi han participat 180 jugadors i jugadores- s’han pogut veure directe aquest diumenge per streaming mitjançant el canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel. Les visualitzacions de les finals han superat les 2.000 visites.
La pròxima cita esportiva que es podrà veure pel canal de Youtube de la Federació Catalana de Pàdel seran les finals del Super Gran Slam del Sant Just Pàdel Club, competició que es jugarà del 14 al 21 de juliol.

SGS PÀDEL INDOOR BERGUEDÀ