BUENO-RIVERA I OSORO BRITO ALÇEN EL TÍTOL DE CAMPIONS DEL SUPER GRAN SLAM DEL CLUB ESPORTIU VALLDOREIX

23.7.2018

La parella Rubén Rivera-Toni Bueno, a Primera masculina, i Aranzazu Osoro-Nela Brito, a Primera femenina, s’han proclamat campions del Super Gran Slam disputat al Club Esportiu Valldoreix.
Rivera-Bueno han derrotat per un doble 6 a 4 als finalistes, la parella formada per David Luque i Andrés Britos. En el seu primer curs junts a la pista, Rivera-Bueno sumen tres Super Gran Slams dels quatre que s’han disputat durant el curs regular.
En la final femenina, Aranzazu Osoro i Nela Brito han derrotat a Anna Cortiles i Xènia Clascà per un marcador de 6-1 i 6-2. És el segon títol de Super Gran Slam de la temporada per Osoro i el tercer per Brito.
Les finals, amb un centenar de persones de públic, han comptat amb la presència de Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; Bernat Gisbert, vocal d’Esports de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, i Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix.
El canal de youtube de la FCP s’estrena al Club Esportiu Valldoreix
Les finals del Super Gran Slam del Club Esportiu Valldoreix, amb 158 parelles inscrites, s’han vist en directe per aquest diumenge per streaming mitjançant el nou canal de youtube de la Federació Catalana de Pàdel, que s’ha estrenat, tot coincidint amb aquest torneig. Pere Hernández ha destacat que el CE Valldoreix “és un club amb una enorme implicació amb el pàdel” i que, amb aquesta retransmissió per streaming, “és un dia històric pel pàdel català amb la seva primera retransmissió”.

CANAL YOUTUBE FCP

FOTO SGS CE VALLDOREIX peke