BUENO-RIVERA I GOMIS-ROVIRA SUMEN EL PRIMER TÍTOL DEL 2020

Toni Bueno i Rubén Rivera a 1ª categoria masculina i Cristina Gomis i Núria Rovira a 1ª femenina han aconseguit el primer títol del 2020 després d’adjudicar-se la prova Slam celebrada a les pistes del Indoor DiR Sant Cugat.

Gomis-Rovira s’han imposat en la final a les sotscampiones Anna Cortiles i Jessica Castelló per un marcador de 6-2 i 6-1. En categoria masculina Bueno-Rivera s’han alçat amb el títol després de derrotar per un doble 6-4 a Guille Casal i Marc Quílez.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Mario Vigara i Oier Zua Zua resolent la final al seu favor per 6-3 i 6-4 davant de Xavi Galdon i Alvaro Doyega. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Marc Pastor i Marc Fontanet després de derrotar per 6-3 i 6-4 a Nicholas Heathcote-Oriol Mañanes. A Cinquena masculina Àlex Andreu i Bernat Guasch han remuntat un partit que tenien en contra després de perdre el primer set per 3-6 davant de Dídac Raurell i Pau Sanfulgencio, fent-se amb els dos següents per 6-4 i 6-4. A Sisena Masculina David de Juan i Pere Soler han vençut per 6-1, 4-6 i 7-6 a Leonardo Emmolo i Mathieu Avice.

Els Campionats de Catalunya per Equips de 5ª, 4ª, 3ª i 2ª protagonistes de la setmana

La competició padelera aquesta setmana la focalitzen els Campionats de Catalunya per Equips de Pàdel de 5ª, 4ª, 3ª i 2ª categoria que es disputen arreu del territori. El de 5ª es juga al Sant Just Pàdel Club; el de 4ª a la Penya Arlequinada; el de 3ª al Nou Pàdel Les Franqueses i el de 2ª categoria a les pistes del Atletic Terrassa Hockey Club.

Els diferents campionats han començat a disputar-se i diumenge serà el torn de les finals on es decidirà els equips que pugen i baixen de categoria.

DiR SANT CUGAT