BRITO-OSORO I BIGLIERI-ESCALANTE CAMPIONS DEL GRAN SLAM DEL CT MANRESA

12.9.2018

Adrián Biglieri i Javi Escalante en categoria masculina i Nela Brito i Aranzazu Osoro en categoria femenina s’han adjudicat aquest diumenge el títol de campions del Gran Slam disputat a les instal·lacions del Club Tennis Manresa.
Biglieri-Escalante s’han imposat als finalistes, Rubén Rivera i Toni Bueno, per un resultat de 6-3 en el primer set i en un emocionant i igualat segon set decidit al tie-break per 7-6. En categoria femenina les guanyadores han estat Nela Brito i Aranzazu Osoro, qui s’han imposat en la final davant de la parella formada per Sara Pujals i Alix Collombon per un resultat de 6-3 i 6-4.
A Tercera masculina els guanyadors han estat David Comella i Albert Sadurni després de derrotar per 6-2 i 7-6 als finalistes, la parella formada per Alberto Mateo i Jordi Soldevila.
El delegat de Lleida de la Federació Catalana de Pàdel, Francesc Xavier Esteban, ha assistit a les finals i també han participat en l’entrega de trofeus a guanyadors i finalistes del Gran Slam del Club Tennis Manresa.

GRUP GRAN SLAM CT MANRESA