BRITO-OSORO I BIGLIERI-ESCALANTE CAMPIONS DEL GRAN SLAM DEL CERCLE SABADELLES 1856

16.7.2018

Adrián Biglieri i Javi Escalante en categoria masculina i Nela Brito i Aranzazu Osoro en categoria femenina s’han adjudicat aquest diumenge el títol de campions del Gran Slam disputat a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856.
Biglieri-Escalante s’han imposat als finalistes, Gabi Espelleta i Ferran Bueno, per un resultat de 6-3 i 7-5. En categoria femenina les guanyadores han estat Nela Brito i Aranzazu Osoro, qui s’han imposat en la final davant de la parella formada per Sara Pujals i Alix Collombon per un resultat de 6-2, 4-6 i 6-0.
A Tercera masculina els guanyadors han estat Oriol Hernàndez i Jordi Hernàndez, després de derrotar per un doble 6 a 2 a Marc Parada i Pol Mecinas. A Quarta masculina la parella Marcelo Trejo i Marc Padró s’han imposat 6-4 i 6-3 a Marc Banegas i Miquel Espejo.
El delegat a Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel, Miquel Bayona, ha assistit a les finals conjuntament amb Sònia Guissani, vicepresidenta de l’àrea social del Cercle Sabadellès 1856, i també han participat en l’entrega de trofeus a guanyadors i finalistes del Gran Slam.

CAMPIONES GS CERCLE SABADELLES 1856

CAMPIONS GS CERCLE SABADELLES 1856

SOTSCAMPIONES GS CERCLE SABADELLES 1856 (2)

SOTSCAMPIONS GS CERCLE SABADELLES 1856