BON NIVELL DEL CIRCUIT BRONZE HEAD ARREU DE CATALUNYA

08.05.2018

Tres proves del Circuit Bronze Head han finalitzat aquest cap de setmana en diferents punts del territori català. Aquestes s’han celebrat als següents clubs: Club Pàdel Blanes, Vendrell Pàdel i Club Egara.
El Bronze del Club Pàdel Blanes Aleix Casadevall i Oriol Lázaro van derrotar a Jordi Bonet i Édgar Oliver per 6-3 i 7-6. En noies Marta Polo i Marina Valls van doblegar a Cristina Marre i Mònica Herberg en una igualada final per 6-4, 3-6 i 7-5.
Pel que fa al Bronze del Vendrell Pàdel Club –amb 208 inscrits- Sergio Bursa i Mauri Andrini són els campions en homes, després de resoldre per un doble 6 a 0 la final davant de Ignasi Pinyol i Òscar Martínez. En categoria femenina Gisela Asensio i Claudia Sànchez van guanyar per un doble 6 a 1 a Roser Pulido i Flori Donsantti.
Els campions del Bronze jugat al Club Egara són Albert Bonavila i Joan López, que van guanyar per 6-3 i 6-4 a Marc Niño i Marc Geli. Les campiones femenines del Bronze Head disputat al Egara són Sílvia Capellas i Andrea Pitarch després d’imposar-se per 6-4, 3-6 i 6-4 a la parella finalista formada per Judith Gómez i Alma Hidalgo.
Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: Athletic Terrassa, CT Roses i CT Reus Monterols.

BRONZE HEAD BLANES CAMPIONS MASCULINS

BRONZE HEAD EGARA

BRONZE HEAD VENDRELL