BIEL VILASECA I EVA VÁZQUEZ TANQUEN LES ENTREVISTES DE MENORS 2020

Els jugadors benjamins Biel Vilaseca i Eva Vázquez són els protagonistes d’aquesta darrera setmana de les entrevistes als menors que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCP) mitjançant el canal oficial d’Instagram.

 

La FCP va posar en marxa l’any 2019 un nou model de competició en categoria benjamí. L’objectiu era adaptar-se al desenvolupament esportiu i educatiu dels jugadors i jugadores que s’inicien en la competició federada. A aquesta edat, l’important és la formació integral del nen o nena que juga a pàdel, sense pensar en el resultat. Per això és una categoria formativa, no competitiva.

 

Biel Vilaseca serà entrevistat aquest dimarts a les 12h al canal d’Instagram de la FCP. El jugador de 10 anys, pertany al Club Tennis Manresa. Per la seva part la jugadora del Club Tennis Andrés Gimeno, Eva Vázquez, de 10 anys, serà entrevistada dimecres 30 de desembre a les 12h.

 

Recordem que aquest cicle d’entrevistes al planter del pàdel català del Circuit de Menors ASICS s’ha portat a terme durant tot el mes de desembre. La setmana passada els protagonistes van ser Dani Docampo, Elia Pons i Andrea Ripollès amb prop de 2.000 reproduccions entre les tres entrevistes a Instagram Televisió (IGTV).

 

Durant aquest cicle d’entrevistes els menors del pàdel català han explicat les seves vivències dins i fora pista. Amb un to distès i lleuger han aprofundit en repassar la seva jove trajectòria esportiva en el pàdel, les fites aconseguides i les anècdotes i experiències que els han enriquit com a persona i com a esportista. A més, la comunitat padelera pot participar mitjançant el xat, formular les seves preguntes i entrar en el sorteig d’una equipació ASICS, patrocinador oficial de la FCP.