BELLVER-GUINART I BUENO-QUILEZ GUANYEN EL GRAN SLAM CELEBRAT AL CLUB NATACIÓ LLEIDA

Sandra Bellver i Marina Guinart a Primera categoria femenina i Toni Bueno i Marc Quilez a Primera masculina, han guanyat el Gran Slam finalitzat aquest cap de setmana a les pistes del CN Lleida. Una competició corresponent al Circuit Català Cupra i on hi han participat 80 parelles.

La final masculina ha enfrontat als campions davant d’Adrià Mercadal i Guillem Figuerola. Un duel en el que la parella Bueno-Quilez s’ha imposat als seus rivals per un doble 6-4. En la final femenina les campiones, Bellver-Guinart, han aconseguit el títol després de disputar una emocionant final davant d’Anna Cortiles i Jessica Castelló, i que ha necessitat els tres sets de partit per decidir qui la feia caure del seu cantó. El marcador ha estat de 7-6, 4-6 i 6-3.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Sergi Fenollosa i Marc Marsiñach, davant de Xavier Busquet i Sergi Palomo, als que han derrotat per 6-4 i 7-5. A Tercera femenina la parella formada per Montse Mateu i Mireia Seró, ha conquerit el títol per 6-2 i 6-3 a Olga Casals i Núria Mateu. Finalment a Quarta masculina, Josep Maria Gaya i Josep López, s’han proclamat campions després de guanyar per 6-3 i 6-2 a Jordi Bonet i Eric Solsona.

Natalia Satué, vocal de pàdel a Lleida de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), ha presenciat les finals del torneig i ha participat també en l’entrega de trofeus.