BARCELONA ENLAIRA A GEMMA TRIAY I LUCÍA SAINZ AL NÚMERO U

Les jugadores de la selecció catalana Gemma Triay i Lucía Sainz són les noves número u. El triomf de Triay-Sainz d’aquest cap de setmana a la prova del Estrella Damm Barcelona Master, per 6-2 i 6-3 davant les germanes Majo i Mapi Sánchez Alayeto, permet a la dúpla catalano-menorquina aconseguir aquesta gran fita per primer cop en la seva trajectòria dins el pàdel professional, com és encapçalar el rànquing World Padel Tour 2020 Race by Cupra.

Malgrat que la resistència de les ‘Bessones Atómikas’, que es va produïr més en el segon set en el que van tenir dues opcions de trencar el servei a les campiones, finalment la parella Triay-Sainz va ser l’única a aconseguir anotar-se el break i segellar el seu triomf amb solvència en la final jugada al Palau Sant Jordi. Les jugadores d’ASICS continuen de dolç aquest 2020 i sumen dos tornejos en les tres finals consecutives disputades del Circuit de World Padel Tour.

Unes emocionades Gemma Triay i Lucía Sainz asseguraven un cop finalitzada la final que «quin millor lloc per aconseguir el número 1 que a Barcelona. Ho hem aconseguit i ara toca seguir» apuntava Sainz, millor jugadora de la final femenina. Per la seva part Triay exposava que «portem dos mesos jugant a un alt nivell i ho estem reflexant ara mateix en els partits i és tota una satisfacció ser les primeres del món».

Aquest dijous les nº1 del món en directe per l’Instagram de la FCdP

Gemma Triay i Lucía Sainz seran entrevistades aquest dijous a les 18h al canal oficial d’Instagram de la Federació Catalana de Pàdel (FCdP). Les números u del món del pàdel femení i campiones de la darrera edició del Campionat de Catalunya Open Plasticband, ens detallaran com estan vivint una setmana molt especial per totes dues jugadores.