BALA-TRAVIESA I SANMARTÍ-SANS S’IMPOSEN EN GRAN SLAM DEL ESPADEL CLUB

19.11.2018

Enric Sanmartí i Ton Sans en categoria masculina i Cristina Bala i Nicole Traviesa en categoria femenina s’han imposat en el Gran Slam disputat a les instal·lacions del Espadel Club.
Sanmartí-Sans han guanyat als finalistes, Rubén Rivera i Toni Bueno, per un resultat de 7-6 en un primer i emocionant set resolt en el tie-break i per 6-2 en el segon. En categoria femenina les guanyadores han estat Cristina Bala i Nicole Traviesa, qui s’han imposat en la final davant de la parella formada per Sara Pujals i Alix Collombon per un resultat de 3-6, 7-6 i 6-4.
A Tercera masculina els vencedors han estat Juan Castillo i Toni Pi després de derrotar per un doble 6-4 als finalistes, la parella formada per Antonio Rodríguez i Adrià Martínez. A Quarta masculina Marc Ceballos i Jordi Espadas han resolt la final 6-3 i 7-6 davant de Fèlix Linares i Albert Trillas.
El delegat de Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel, Miquel Bayona, ha assistit a les finals i també han participat en l’entrega de trofeus a guanyadors i finalistes del Gran Slam del Espadel Club.

GRUP GRAN SLAM ESPADEL CLUB peke