ASISA NOU PATROCINADOR DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PÀDEL

18.09.2019

Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) i Nuño Contreras, responsable d’accidents i pòlisses esportives d’ASISA, han segellat l’acord entre ambdues entitats i que els vincula per aquest 2019. ASISA és des d’aquest mateix any a més la companyia asseguradora de la FCP.
Fundada pel Doctor Espríu l’any 1973, ASISA actualment és una de les primeres companyies del sector de la sanitat privada amb més de 2.,3 milions d’assegurats, als que ofereix la cobertura assistencial més complerta. ASISA compta amb una extensa xarxa assistencial sanitària pròpia, integrada en el Grup Hospitalari HLA, que agrupa 15 hospitals i cliniques, 35 centres mèdics multiespecialitat i 35 unitats de referència en tractaments d’última generació, fet que la converteix en el major grup hospitalari espanyol propietat d’una asseguradora.
Nuño Contreras assegura que per ASISA «aquesta vinculació amb la FCP és important per nosaltres, el pàdel és un esport en constant ascensió i volem anar de la mà de la federació i poder oferir els nostres serveis com a companyia asseguradora al pàdel català».
En la mateixa línia s’ha expressat el president de la FCP, Pere Hernàndez, el màxim responsable del pàdel català exposa que «ASISA és una organització capdavantera en el seu sector i estic convençut que ens donarà un gran servei. Crec fermament que aquesta aliança entre ASISA i el pàdel català donarà molts bon fruits».
L’acord de patrocini entre ASISA i la FCP s’ha concretat a les oficines de la federació. Durant la signatura, el president Pere Hernàndez, ha exposat el bon estat de salut del pàdel català, amb gairebé 19.000 llicències i 260 clubs federats. A més de Nuño Contreras per part d’ASISA, també ha estat present Pili Navarro, directora general d’Unifedesport, corredoria mediadora de les pòlisses federatives.

ASISA_FCP 1

ASISA_FCP 2